Thursday, July 28, 2011

[kl-bogel] gadis banjir lagi oooo..!!!

dulu aku pernah post pasal email banjir kan. klik SINInak tau cerita penuh. tapi haritue tetiba tengok balik maseh lagi banjir. rupanyer ada group yang aku tak tau yang aku di add. 


korang mesti pernah kena macam nie kan. walaupown korang dah edit setting group2 nie korang still dapat email lagi. sebab ada group yang kita tak tau kita di add. tak pasal2 email kita banjir lagi. jadi ada satu cara nak tutup semua email setting sekaligus. tak perlu edit setting satu2.

mula2 kat home kat group belah sidebar kiri klik more.


lepastue akan keluar panjang macam nie kan.


klik see all. masa tue korang akan nampak semua group yang add korang kat bawah sekali.


nampak tak kat bawah tue "edit email settings". klik situ akan keluar benda nie.


untick semua group lepastue save. insyaAllah lepas nie email korang takkan banjir lagi. huhuhu..

jenuh padam email.. heeeee~

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment