[kl-bogel] Tak Rock La Macam Ni... Kah Kah Kah...

 

 

Kah kah kah...

Kah kah kah...

Perk@sa dah nak batal demo kah kah kah...

Cerita malaon ni kalau nak batal ada dua sebab je kah kah kah...

Kalau tak pasal nak kena tangkap masuk "Hotel Kamunting", mesti sebab tak ramai kah kah kah...

Kah kah kah...

Buat malu kaum K-A-T-A-K jerr kah kah kah...

Kah kah kah...

PERKASA sedia batal perhimpunan

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) bersedia membatalkan rancangannya mengadakan perhimpunan pada 9 Julai ini sekiranya penganjur perhimpunan haram turut melakukan perkara sama pada hari berkenaan.

Bagaimanapun, Presidennya, Datuk Ibrahim Ali, berkata PERKASA tidak akan menghalang anggotanya mengadakan perhimpunan pada hari berkenaan jika perhimpunan haram itu tetap diadakan.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas memberi keterangan kepada polis mengenai perhimpunan PERKASA di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi di sini, tengah hari tadi.

Beliau tiba di IPD Dang Wangi pada 12 tengah hari bersama beberapa anggota PERKASA dan memberi keterangan kepada polis selama kira-kira dua jam.

Ibrahim menjelaskan bahawa PERKASA mahu mengadakan perhimpunan itu bagi menunjukkan bahawa orang ramai tidak menyokong perhimpunan haram itu.

Beliau turut turut menyokong ketegasan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, yang akan mengambil tindakan di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) terhadap individu yang terbabit dalam penganjuran perhimpunan haram itu.

 

Comments

Popular posts from this blog

[kl-bogel] Rogol Cikgu Syikin

[kl-bogel] Cikgu Zana

[kl-bogel] Pak Din Dusun