Tuesday, May 24, 2011

RE: [kl-bogel] RON 95 Naik 30 Sen Pagi Ahad Ini? Bukan Ahad Ini, Tetapi Bulan Depan

Hehehehe…. Meow…meow….

Harga minyak da turun pon still nak buat penyelarasan (biasanya lepas penyelarasan, harga mesti naik)….

Kalau x pandai memerintah, baik bg peluang kpd yg lebih arif…

 


From: kl-bogel@googlegroups.com [mailto:kl-bogel@googlegroups.com] On Behalf Of West Smith
Sent: Tuesday, 24 May 2011 5:05 PM
To: kl-bogel@googlegroups.com
Subject: Re: [kl-bogel] RON 95 Naik 30 Sen Pagi Ahad Ini? Bukan Ahad Ini, Tetapi Bulan Depan

 


nampak sgt cat tak tahu apa2 pasal minyak.... contrak, keadaan minyak and lebih lagi macam mana minyak diproses......  keuntungan daripada jualan minyak malaysia lebih tinggi dari harga asal minyak dunia...... so keuntungan itu pergi mana? and kalau check harga minyak dunia hari ini.... dah turun around 110 usd berbanding 128 usd....

rasanya, cat masuk tahun satu pun mungkin tak faham benda2 ini semua.... so, dipersilakan cat terus meow meow sini sana.............

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment