[kl-bogel] MRT: PERKASA DAKWA NAJIB DENGAR SUARA PERKASA - minsider

Perkasa memuji Najib Razak sambil berkata disebabkan perdana menteri Syarikat Prasarana Negara Bhd (SPNB) melonggarkan kriteria bagi kontrak-kontrak projek Transit Rapid Massa (MRT) Lembah Klang.

Ketika dihubungi The Malaysian Insider hari ini, Pengarah ekonomi Perkasa Dr Zubir Harun berkata, Najib telah “mendengar” keprihatinan yang dibangkitkan pihaknya bahawa kontraktor-kontraktor Bumiputera telah ‘dinafikan’ peluang kontrak projek MRT.

“Perdana Menteri mendengar Perkasa dan bertindak secara positif. Sekarang, terima kasih kepada Perdana Menteri yang memberi perhatian ke atas permintaan kami, SPNB sedikit sebanyak telah cuba untuk memastikan bahawa kesemua kontraktor — Bumiputera dan bukan Bumiputera boleh terlibat dalam MRT dan berkongsi kek,” katanya.

Zubir mendakwa ketika program tinjauan beliau awal bulan ini, Najib telah memaklumkan kumpulan itu bahawa beliau menerima kebimbangan mereka dan SPNB akan mengkaji semula syarat-syarat yang digariskan.

“Ramai orang mendengar apa yang beliau katakan. Anda boleh memetik yang ini. Ia diumumkan oleh Perdana Menteri sendiri,” katanya lagi.

INI MEMANG HEBAT…. kah kah kah…

MONGOL SUDAH TAKUT….kah kah kah…

mAT MONGOL MULA DENGAR CAKAP BRAHENG…. kah kah kah…

KALAU TAKUT PADA SUAMI …KIRA KIRA OKAY…. kah kah kah..

kah kah kah…TAPI TAKUT PADA BRAHENG… APA PUNYA KELAS…. kah kah kah

woit…. WIKILEAKS KATA MAT MONGOL ADA 19 PENASEHAT RAPAT…. kah kah kah…

kah kah kah….WIKILEAKS KANTOI… BUKAN 19… TAMBAH SAEKOR BRAHENG…. kah kah kah..

NOTA:
sila selidik betul ke
zubir harun ini doktor

doktor apa?
kah kah kah

Comments

Popular posts from this blog

[kl-bogel] Cikgu Zana

[kl-bogel] Pak Din Dusun

[kl-bogel] Rogol Cikgu Syikin