Wednesday, May 11, 2011

[kl-bogel] Mak Datin Sedapnyerrr

sebenarnya aku tak sanggup kenalkan diri aku dalam rencana ini.. tapi di sebabkan ketensionan yg melanda sanubari baru sejak akhir2 ni terus aku terasa ingin berkongsi bersama dgn anda. aku intro dulu diri aku serba sedikit aku ni asal manusia yg hanya budak kampung mencari rezeki di kota dan akhirnya aku memiliki jawatan yg disebalik lembah kurang baik di pandangan mata org lain. aku ialah "Gigolo" dan sepertima org dokdengar aku punya hanya berfuckingkan datin2 yg berusia hampir sama dgn tok ku dikampung mungkin gadis muda tertanya2. bagaimana bole fuck minah tua tak sedar diri tu. aku sedia beri jawapannya.

jawapanya: aku fuck sambil membayang lydiawati, sofea jane dan yg mana2 menjelma difikiran tika tu.. dan masa aku nak fuck mereka tanpa melihat kemaluan makcik2 tu.. kalau tak alamatnya muntahla aku... kadang2 mereka yg tolong sumbatkan. almaklumla depa kan xpert selama berthn belayar. last2 aku jadi mangsa. takpala janji lumayan. tapi itu dulu.. aku hanya mementingkan wang tapi sekarang aku dikonkong hinggakan sekiranya aku menolak satu datin yg mana "ibuayam" baik dgn datin tu. dia akan ugut aku. mau tak mau aku terpaksa lakukan. hingga aku naik muak. aku tak bole lari dari kerja ni kerana aku telah ikat perjanjian selama beberapa tahun lagi diatas jasa baik ibuayam itu pada aku. tapi kini dia mempergunakan aku. kehidupanku tak ubah seperti dalam novel. bila aku terbaca novel yg terkena pada diri aku. secara tak sedar air mata aku gugur.

aku nak cerita secara ringkas saja. aku pernah di offer oleh datin satu hari tu. ditempat di shangrila hotel. aku langkah ja masuk room 202 kelihatan wanita muda sedang duduk ditepi katil dan aku tercegat. "i`m so sorry miss" aku menyusul kepintu keluar. "gigo! ops sorry. u yg i phone tadikan?" aiseyman... kataku dalam hati.. macam tak percaya aku. tadi aku bayangkan datin yg gemuk gedempol yg penuh mekap cam org tak betul. rupa2nya datin yg bergetah ni. "ni datin normah ke?" aku bertanya sambil mengotrol macho. "yes! i`m datin normah." aku jadi hilang arah tambah malu dgn dia. "don't be shy gigo" bertambah gugat aku bila dia kata camtuh. terus dia menyapa dan meletakkan tgnnya ke leher. matanya renung bibir aku dan terus mencium aku dgn ganas menjelirkan lidahnya utk aku menghisap kelihatan datin normah begitu dahagakan sex yg seperti tak makan 10 hari.

aku membiarkan dia meleraikan butang kemeja aku satu persatu dan terus menarik zip jeans lee cooper aku dgn kalut. cukup gelojo kata aku dalam hati. suplidah masih belum habih dgn beberapa detik datin menjilat telinga aku hingga ke leher dan kedada sambil gigitan manja san menjeling2 kemata aku.. peh... tak ubah macam filem blue aku bayangkan time tu. dgn wajahnya nak seakan salma hayek. dia menjilat butuh aku dgn keluarkan lidahnya bermain2 dikapla butuh aku membuat aku ngilu. sambil menggigit2 telur aku. nampaknya semangatnya menjadi. sekian lama ku biar dia menjilat hingga aku terasa kepuncak yg hampir tewas terus aku menggangkatnya kekatil aku menarik baju kurungnya sehelai demi sehelai. cukup wangi apa punya perfume aku tak tau.. harumnya membuat nafsu aku makin kuat perjalan batang masuk ke sarung agak tenang pada saat mula aku menjelajah pintu kiri kanan dan atas dalam makamnya.. dan tika dia menolak aku kebawah dia diatas terus bebisik "buang dalam mr. gigo"

"what!" aku terkejut mampus dah aku kali ni. "dont worry gigo, i bole selesaikan perkata tu". tanpa lengahkan masa aku terus berlayar habis-habisan sampai kemuncak.. ku terus memegang erat punggungnya. lalu kelihatan datin normah tersentap2 tubuhnya terus memeluk aku kelihatan puas. itulah pertama kali dalam hidup aku. mendapat datin seusia muda dia.

 

No comments:

Post a Comment