Friday, April 29, 2011

RE: [kl-bogel] Video XXX Hitam Putih...Kenapa???

Hehehehe….

Aku dgr Eskay baca bismillah pon dah tau mcm mana tahap/kekerapan baca Al-Quran….

Setau aku, sumpah laknat ni kira mcm jalan terakhir lepas dah x boleh nak putuskan apa2...

Skrg ni, siasatan ke atas Dato Terkutuk ni pon blom lagi kot...

Knp nak cepat2 bersumpah.... org bukan Islam kat tempat aku ni cakap, lepas ni main sumpah2 jer...

Tak payah nak bicara lagi.... lg jimat kos... hehehehe....

 


From: kl-bogel@googlegroups.com [mailto:kl-bogel@googlegroups.com] On Behalf Of Lokman Ali
Sent: Saturday, 30 April 2011 12:56 AM
To: kl-bogel@googlegroups.com
Subject: Re: [kl-bogel] Video XXX Hitam Putih...Kenapa???

 

Apa pendapat korang ttg isu video sex yg dikatakan melibatkan Nuar Berahi ni? Apa yg aku faham, mmg betullah Dato Eskay(DESA) tu sepatutnya lapur kat Majlis Agama utk membuat serbuan semasa kejadian tersebut utk menzahirkan 4 org saksi. Tapi dia tak buat & tahap peribadi DESA ni mmg boleh dipersoalkan. Pergi tunaikan Haji tahun 2010, tahun 2011 dah supply pelacur kat org. Tapi walau macam mana pun, apa pun alasan dia nak dedahkan perlakuan Nuar ni, Bukti video tu dah ada dan dia pun dah buat lafaz sumpah laknat. Berani tu, kalau tak betul, dia akan dilaknati di dunia & akhirat. Nuar Berahi, bila nak buat bro MM? 

2011/4/29 Makhtar, Mahadir: Mr. <mahadir.makhtar@epcos.com>


Ekoran video yang dipaparkan sebelum ini...Awekz juga menerima sms dari kawan-kawan yang tak berapa nak sedar diri lagi dengan segala kemudahan dan jasa yang telah kerajaan bagi...Kata seorang darinya,' I tau juga la bab edit-edit video ni, dan from video yang u upload tu, sah-sah tipu, katanya lagi...kalau benar video tu sah...kenapa ia perlu dalam hitam putih? mustahil dalam dunia teknologi yang serba canggih ni!'

Ada juga, kawan Awekz yang kata...' Common la...muka awal-awal tu memang yang empunya badan seperti yang dikatakan, tetapi dikemudiannya bukan dia...U buta ke?'

Tapi antara yang terkesan di hati Awekz, sms dari seorang teman...begini katanya ' watched the d political sex tape that u uploaded...kamon la...its obvious its not him!!! to fat lor!(Macam pernah dengar je ayat tu)...

Ini jawapan Awekz...korang nampak ke tak yang Awekz sendiri pun menyatakan dalam posting berkenaan SEKADAR UNTUK BERKONGSI...Ada Awekz sebut nama...tak ada bukan??? Namun, Awekz temui penjelasan yang lebih logik untuknya...berkongsi dari blog Kickdefella... Terima kasih Tuan...

Awekz: Awekz juga tidak tahu sejauh mana kebenarannya, kerana itu Awekz sendiri kata....FIKIR-FIKIRKAN!!!

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

 

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment