[kl-bogel] Lily Dan Sarah

First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Lily. Dah kenal

aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia, dia kata bapak dia

orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa aku kata. Body cun, tetek

besar, badan slim macam model. Lepas tu dia kata dia boring, ajak aku

balik rumah dia, dia kata tak ada sapa kat rumah. Semua balik kampung

bapak dia.

 

Sampai rumah dia, terus naik bilik, dalam bilik disuruh aku duduk atas

sofa, dia nak tukar baju kejap. Aku pun gementar jugak. Bila dia dah

tukar baju, dia keluar dari bilik air, terbeliak mata aku tengok,

seksi betul. Pakai baju tidur satin yang betul-betul "figure hugging".

 

Dalam hati, Aku teringat kawan aku kata, jangan gelojoh, pelan-pelan.

Aku pun kata kat dia, bilik ni panas, boleh pasang air-con, ditunjuk

aku kontrolnya. Aku on air-con, pasang yang paling sejuk, lepas tu

cakap yang aku nak ke bilik air kejap.

 

Dah habis aku "freshen up", aku pegi kat dia, disebabkan bilik sejuk,

puting tetek dia tegang. Bayangkan tetek besar, puting tegang, peh,

bontot pulak terbonjol keluar, bibir merah menyala sama dengan warna

baju tidur, badan putih melepak, gebu. Geram, rasa nak nyonyot tetek

dia macam orang tak dapat minum 10 hari.

 

Aku pun cium dia pelan-pelan, tapi dalam hati dah tak terkawal lagi.

Sambil cium aku main lidah aku dalam mulut dia, aku ramas tetek dia,

dapat rasa memang dah tegang puting tetek dia. Dia bukak pakaian aku,

sampai bogel aku dibuatnya. Konek dah tegang, digentel dengan jari dia

pelan- pelan. Tangan aku pun raba badan dia, sampai kat bontot. WOW!

Kental lagi. Aku ramas bontot dia, selak baju dia sikit main lobang

bontot. Dari mulut dia mengerang sedap. eeeemmmmm....! disebut

berulang kali.

 

Tengah dok syok, tiba-tiba kakak dia masuk dalam bilik. Dia marah kita

orang, katanya seks untuk orang dah kawin. Dalam gaduh sempat jugak

Lily introduce aku kat kakaknya "This is my sister, Sarah", belum

sempat aku kata Hi, dia lempang aku marah aku buat adik dia macam ni.

Macam-macam aku kena marah Sambil tu dalam hati aku marah jugak kat

dia, nak aje aku sondol konek aku dalam mulut dia, bagi dia senyap.

Kemudian dia nak lempang aku lagi, belum sempat dia hayun, aku

tangkap tangan dia ikat kat atas katil. Lepas tu aku koyak kan panties

siSarah, sumbat dalam mulut bagi senyap.

 

Apa lagi, tengah marah, nafsu aku mula mengganas. Aku tarik Lily, cium

dia sambil tangan aku ramas tetek Lily. Makin kuat Lily mengerang.

Orang tengah high. Sarah, kakak Lily, tengok apa aku buat dengan adik

dia. Aku koyakkan baju Lily, FUH! tetek tegang gila, puting merah

jambu. Aku sedut sepuas hati aku. aaahhhh...! "Yeaaa.. Take it, put it

your mouth" Dengan pengalaman tengok blue film, jari aku mula main

lobang bontot dia. eeeemmm... eeeemmmm... mengerang, sambil nafas Lily

makin laju. Konek aku rasa tegang betul dimain dek Lily Kemudian aku

dudukkan Lily atas kerusi, kaki dia aku taruk atas tempat letak

tangan, terkangkang Lily sambil menunjukkan cipap yang masih remaja.

Aku jilat dari bontot sampai kat bijik kelentit dengan ganas. Aku buat

banyak kali sambil gigit kelentit yang merah jambu tu. AAAAHHH!!! kuat

jerit Lily. "I'M COMING, YES YEESSS!! OOOHHH!!" ditala cipap dia kat

muka aku. Lagi kuat aku buat kat dia. Konek aku masih belum masuk

dalam cipap Lily. Memang aku sengaja tak nak masuk lagi. Aku tengok

Lily puas kepenatan, sambil tekangkang aku tengok air dari cipap dia

mengalir keluar dia cuba ambil nafas dia kembali.

 

Aku bangun, aku tengok Sarah, dia diam, tapi dalam pandang mata dia

aku tau dia pun nak jugak. Aku tanya dia "Do you want me to suck your

pussy like I did to Lily". Dia menganguk kepala tanda ya. Aku bukak

ikat tangan dia, panties dalam mulut aku keluarkan. Aku suruh dia

berdiri dan tanggalkan baju dia. Sarah tak menolak, dibuka baju satu-

persatu. ALAMAK! Seksi macam adik dia jugak. Aku ambik tali pinggang

aku, aku sebat bontot dia, menjerit sakit Sarah. "Why did you do

that", kata Sarah, aku cakap balas untuk dia lempang aku. Nampak merah

kat bontot dia, kulit putih

apalagi. Aku suruh Sarah duduk sandar kat kepala katil. kali ni aku

jilat cipap Sarah pelan-pelan. "Don't hurt me", cakap Sarah, sambil tu

Sarah mengerang makin laju. Kali ni aku guna jari aku masuk lobang

bontot dia. Lidah aku menjilat kelentit dia sambil aku melapah cipap

Sarah. Aku tengok tangan dia meramas-ramas bantal yang bersarungkan

satin, diambil bantal tu sambil mengigit hujung bantal.

Digoyang-goyang bontot, sebab aku dah masukkan jari aku dalam lobang

bontot sampai kedalam, aaaahhhh aaaaaHHHHH AAAAAHHHHH...! O!SHIT!

YEAAA... YEEEAAA!!! I'M COMING, YES YES!" makin kuat Sarah jerit,

makin kuat nyonyot aku kat cipap dia. Setelah Sarah puas katanya

"Thank you for showing me the true meaning of sex". Kemudian aku kata

"Don't thank me yet, cause I haven't fuck any of your pussy" Kemudian

Lily bangun sambil senyum, bisik kat Sarah, Sarah gelak kecil.

 

Kemudian Lily kata "You made us cum, now what me and Sarah gonna do is

I'll suck your cock and Sarah will lick your asshole, and after that

your cock will fuck my juicy pussy and Sarah's ass, how's that", aku

pun kata "Sounds good to me". Dia orang pun mula la, dia orang pun

ganas. Aku pun

gigit bantal dibuatnya, kuat jugak aku menjerit sedap. Kemudian aku

mulakan dengan Lily. Fuh, sedap rasa, panas air cipap Lily, aku

baringkan dia, kaki Lily aku taruk atas bahu aku. Aku masukkan konek

aku dalam cipap Lily, sama-sama mengerang sedap. Makin lama makin

laju, aku tengok tetek Lily bergoyang, atas, bawah, atas, bawah,

memang syok main dengan orang tetek besar. Dah aku puaskan Lily, tiba

giliran Sarah, aku kata "I love your tight ass, scream all you want,

cause this is gonna hurt". Aku cuba masuk dalam lobang bontot tapi tak

dapat, ketat lagi, aku cuba lagi, kali ni

Sarah menjerit "NOOO! You're hurting me, It's too big, " Kemudian aku

suruh Sarah sandar atas badan Lily sambil Lily kangkangkan kaki Sarah,

tangan sarah aku suruh pegang bantal kalau sakit gigit bantal tu kuat-

kuat, aku suruh Lily kangkang kaki Sarah besar-besar. Dengan air cipap

Sarah yang ada, aku sapu kat konek aku bagi licin bila masuk. Aku cuba

sekali lagi, kali ni aku tak peduli, aku nak jugak rasa konek aku

dalam bontot Sarah. Aku tolak pelan-pelan, last-last masuk jugak

kepala konek aku, aku tengok Sarah mengerang kesakitan, sambil peluk

digigit bantal tu. Aku masukkan habis konek aku, aaaahhhh... sedap

dalam ni panas. Keluar, masuk, keluar, masuk, aku tengok Sarah

meramas-ramas tetek Lily, sambil buat muka menahan sakit. "Am I

hurting you Sarah?", kata aku, "At first, yes, but now it's feels

good" Sarah menjawab, makin lama makin laju, Aku pun sampai ketahap

yang memuncak, aku cabut konek aku dari lobang bontot Sarah, aku buat

macam stail melancap, dan dia orang membuka mulut sambil menjulurkan

lidah nak kan air mani aku. Tapi Sarah gelojoh dimasukkan konek aku

dalam mulut dia, disedut habis air mani yang keluar, banyak jugak aku

tengok yang terpancut. Lily merajuk sebab Sarah buat gitu. Aku kata

"Don't worry, there's plenty more where that came from..

Comments

Popular posts from this blog

[kl-bogel] Cikgu Zana

[kl-bogel] Rogol Cikgu Syikin

[kl-bogel] Pak Din Dusun