Wednesday, September 21, 2011

[kl-bogel] Cara Beli Tiket Wayang Online

http://riezarchry.com/home/cara-beli-tiket-wayang-online/

Nak tengok wayang la hari ni setelah penat mengangkat barang ke rumah baru. Cerita apa ek? Last time, pergi tengok Hantu Bonceng. Deanna nak tengok Karipap Cinta hari tu. So lepas dia habis kerja kang, boleh lah terus pergi. Hari ni, first time nak try beli tiket wayang online. Jom tengok jap camne.

#1: Layari Golden Screen Cinema

#2: Sign Up dan confirmkan registration melalui e-mail

#4: Login ke akaun GSC dan klik pada Showtime & Reservation

#5: Click pada E-Payment Ticketing dan pilih lokasi dan tarikh

#6: Pilih nak tengok movie apa? Ya, itu dia Karipap2 Cinta.

#7: Berapa orang nak tengok? Lepas tu, pilih la seat.

#8: Bayar guna kredit kad or online banking. Aku guna Maybank2u.

At the end, akan dapat confirmation ID, sila bawa ke GSC dan ambil tiket di kaunter reservation :) Yeay, karipap cinta malam ni! Jommm?


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment