Saturday, August 6, 2011

[Mcm2Ada] Nokia N9 – Review Dan Gambar Nokia N9

http://2dayblogger.com/blog/2011/06/26/nokia-n9-review-dan-gambar-nokia-n9/#comments

nokia 9 Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9

Nokia N9 diperkenalkan dengan 100% all-screen smartphone dan ianya adalah berbeza sama sekali dengan handphone lain.Jika dilihat,N9 ini seoleh-oleh seperti MP4 tetapi itulah kehebatan teknologi.Sangat cantik dan pertama sekali saya melihatnya,saya sudah jatuh cinta untuk memiliki handphone ini.Nokia N9 ini menggunakan 100% touche screen dan untuk menggunakan apps,jika perlu sentuh dimana-mana icon yang terdapat di screen.

nokia 9.1 Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9

Ia datang dalam bentuk yang nipis dan simple.Saiz seperti ini pasti akan memberikan keselesaan kepada pengguna untuk menggunakan handphone dengan lebih selesa dan berkesan.Icon-icon yang berada di screen memudahkan anda untuk menukar applikasi yang ingin digunakan.

nokia 9.2 Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9



Didatangkan dengan tiga warna yang menarik,merah,hitam dan biru.Sememangnya warna yang disediakan ini sesuatu untuk siapa sahaja tak kira golongan muda mahukan dewasa.Antara ketiga-tiga warna ini,saya suka warna merah. =)

nokia 9.3 Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9

Free Maps & Navigavation

nokia 9.5 Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9

Browse untuk melayari internet yang direka sepenuhnya untuk Nokia N9 ini.Browse yang dikatakan akan menambahkan kelajuan ketiga menggunakannya.Everything is quick and highly responsive.Wow memang menarik untuk dimiliki ni.

nokia 9.6 Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9

8 Mega Pixel Dengan 16 GB @ 64 GB Internal Memory

Serius,ini gadget yang perlu dimiliki.Saya nak cari satulah Nokia N9.Dah keluar ke Nokia N9 di Malaysia sekarang ini??Oh ya,ini pulak spesifikasi Nokia N9 ini:-

nokia specs Nokia N9   Review Dan Gambar Nokia N9

Berapa agaknya harga untuk Nokia N9 ini ye??Nak try pergi tengok lah kat kedai-kedai,kot-kot dah dipasarkan di Malaysia.haha…jom-jom rempat satu.Lawa murah boleh buat hadiah kontest untuk kontest SEO yang seterusnya nanti…hehe..Ada yang nak sponsor?

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment