Sunday, August 7, 2011

[Mcm2Ada] Koleksi Permandangan di London yang Sangat Cantik dan Menakjubkan

Kami di cisdel.com memang suka berkongsi gambar-gambar permandangan yang menarik dan menakjubkan. Sebelum ini kami pernah berkongsi gambar permandangan SuperMoon kali ini kita cuci mata tengok gambar permandangan di London yang sangat cantik dan menakjubkan. Diulangi ye ini post gambar permandangan, jangan tanya mana gambar awek-awek mat saleh hehehe.

Permandangan di London 1

Permandangan di London 1

Permandangan di London 3

bangunan pencakar langit

Permandangan di London 4

juga bangunan pencakar langit

Permandangan di London 5

St Pauls Cathedral

Permandangan di London 6

Swiss Re Tower

Permandangan di London 7

City Hall dan Tower Bridge

Permandangan di London 7

yang kat kepala tu nama dia bearskin

Permandangan di London 8

ape ntah nama tempat ni -.-

Permandangan di London 9

Wembley Stadium

Permandangan di London 9

Tower Bridge

Permandangan di London 10

fuyooo HDR hohoho *tak tau pon HDR tu menatang ape*

Permandangan di London 11

lagi gambar HDR

Permandangan di London 12

London Eye

Permandangan di London 13

dah macam gambar lombong plak dia buat jadi HDR ni --.-

Permandangan di London 14

Gherkin - untuk pengetahuan tambahan, ini adalah bangunan milik syarikat Swiss Reinsurance Company

Permandangan di London 15

yang bangunan ada jam tu nama dia Big Ben

Permandangan di London 16

langit yang confirm edit pakai photoshop hohoho

Permandangan di London 17

Savoy Hotel

Permandangan di London 18

lagi-lagi HDR

Permandangan di London 19

London River Thames

Permandangan di London 21

kapada yang tak tahu, ini nama dia tangga bergerak :)

Permandangan di London 22

ini bas Double Decker

Permandangan di London 23

ini bahagian belakang bas tadi, dan yang belakang itu Big Ben (menara jam)

Permandangan di London 24

london bridge is falling down, falling down, falling down

Permandangan di London 25

akhirnya, ada jugak gambar awek mat saleh hahaha

Seronok jugak cuci mata tengok gambar permandangan ni haha takde la kurus puasa kita tengok benda-benda yang tak elok. Baru perasan kami tak pernah ucap selamat berpuasa lagi haha jadi dikesempatan ini saya pemilik lembu cisdel yang kacak dan lembu cisdel sekali ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam. Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna dan dipenuhi dengan keberkatan. Teruskan membaca cisdel.com setiap hari untuk mengisi masa lapang anda dan cuci mata tengok gambar-gambar yang menakjubkan dan informasi yang berguna hehe

cisdel bearskinsumber: smilepanic

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment