Monday, August 1, 2011

[Mcm2Ada] KENAPA PERLU RAKAM AKSI LUCAH SENDIRI?



Ready for take...standby...123...Action!

Sekarang ni dah jadi macam satu trend apa yang dibuat semuanya nak dirakam & di abadikan dalam bentuk digital...kalau setakat video atau gambar time pergi apa-apa event atau time melancong yang lengkap berpakaian tu takpelah...yang jadi masalahnya bila aksi lucah sendiri pun nak dirakam jugak

Walaupun ada yang 'buat' secara halal (dah bernikah), tapi bila rakam aksi lucah sendiri benda halal pun dah jadi haram bila orang lain dapat tengok video tu...aksi lucah yang ada kat internet tu pun dah berlambak-lambak sampai tak larat nak tengok...tak payahlah sampai nak rakam & menonton yang sendiri punya

Mula-mula memang niat untuk simpanan peribadi...maksudnya just nak tengok sendiri dengan pasangan masing-masing, saja enjoy-enjoy...alah macam pasangan omputeh@Hollywood biasa buat tu...tapi benda macam ni cepat jek boleh terlepas ke tangan orang lain...benda-benda yang melibatkan seks ni memang cepat orang boleh hidu...sekali dah kantoi jangan harap nak cover balik...bak kata pepatah;

"Mulut tempayan boleh dicover tapi mulut teknologi, bluetooth & internet nak cover pakai apa?" (aku reka sendiri bidalan ni)

Malu tu kalau orang lain tengok kita punya...bukan setakat tu, kita punya aksi diranjang pun satu dunia dapat tengok...kalau pasangan suami isteri tu lagilah malu bila ahli keluarga pun share tengok sama...mana yang rakam secara sukarela (memang untuk tontonan umum), tu lantaklah dah memang dia saja nak tunjuk & bangga sebab dapat melakonkan aksi diranjang dengan pelbagai skill tu (macamlah orang lain tak boleh buat)...mungkin bangga kot dengan keupayaan & tubuh masing-masing

So, fikirlah dulu sebelum nak buat apa-apa benda...kalau dah teringin sangat nak jadi pelakon joinlah akademi lakonan dapat jugak income dari buat aksi membazir ni...senang cerita tak payahlah nak rakam-merakam aksi lucah sendiri ni...rakamlah moment yang lain untuk buat kenangan

Kalau dah berhajat & teringin nak tengok sangat senang jek...beli cermin yang saiz XXXL pastu letak kat dalam bilik...letaklah kat sebelah or depan katil ke...tiap kali 'buat' depan cermin & tontonlah aksi anda bersama pasangan sendiri secara live di depan cermin...dapat tengok live lagi...kalau rakam video tak best sangat susah nak tengok aksi live...tips ni just untuk orang yang dah bernikah jek bukan untuk pasangan yang baru merancang nak bernikah atau tak plan langsung nak bernikah...
http://odahone.blogspot.com/2010/12/kenapa-perlu-rakam-aksi-lucah-sendiri.html


*nota kaki berbau :
Suka rakam aksi kucing miang & mengawan dari rakam aksi manusia berperangai miang & suka mengawan sambil tunjuk kat orang

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment