Saturday, July 16, 2011

[kl-bogel] MAKANAN DI BUAT DARI KEMALUAN LELAKI







Ok semua baru baru ini aku ada terbaca entry dari blog kawan kat website tentang makanan yang di buat dari kemaluan wanita dan juga makanan di buat dari janin bayi, ok kali ni aku ada juga entry,tetapi makanan ini di buat daripada zakar lelaki,siotttttttt je adesss , ok restoren yang menghidangkan makanan yang di buat dari zakar lelaki ni terletak di beijing china ,itu info yang aku dapat dari website makanan pelik tersebut,agak agak2 la kan dari mana dia orang dapat bekalan zakar lelaki ni????? aha kaum lelaki hati hati la lepas ni ya..barang kau orang tu mahal harganya,kan tak pasal pasal lak ada orang ambik jual kan naya beb !!!!!! macam macam hal kat dunia ni...............
P/S : PADA KAUM LELAKI BAIK KAU ORANG PERGI TEMPAH CAWAT BESI SEGERA SEBELUM TERLAMBAT HAHAHAHA,,,, :-))

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

1 comment:

  1. uittt semalam baru buat post kat blog gua ari ni dah ada dalam blog ni?? ahahah apa apa pun x kesah broo janji kita happy

    ReplyDelete