Saturday, July 9, 2011

[kl-bogel] Gambar Konvokesyen 36 Pelajar Perempuan Yang Seksi tersebar luas di Internet

www.tips-fb.com
Gambar konvo merupakan sesuatu yang sering menjadi kenangan kita..:-) Jadi kita sering memilih baju yang paling menarik dan cantik untuk hari tu. Di South China Normal University mempunyai kelainan sedikit pada gambar konvo. Dalam gambar ni semua 36 orang perempuan kecuali 7 orang lagi yang memakai seluar, memakai high heels, skirt pendek berwarna hitam, tie merah dan juga pakai seperti 'urban white-collar Beauty'

Gambat ni menjadi femes selepas gambar ni di postkan di dalam Forum Cina di China dengan nama 'Amazing graduation photos, counts how many boy students you can find'. Ianya dipostkan oleh orang yang tak dikenali keranan ramai yang datang ke konvokesyen tersebut di universiti. 

Salah seorang daripada mereka menyatakan "Mereka tak inigin menjadi femes, tetapi tuduhan tersebut membuat mereka lebih takut. Sebenarnya dalam blognya, dia menyatakan kelasnya yang mempunyai 44 orang termasuk 6 orang lelaki sebenarnya tidak benar. Itu la menjadi isu sampai da orang post kerana tak jumpa pun lelaki. Cuba korang kira berapa ramai dalam itu? Dia menyatakan ianya hanya sebagai hiburan je...hihih Mesti ramai orang ingat ada hantu dalam gambar tersebut sebab tak kelihatan pun lelaki dalam tu..:-))

Mari mengira


sumber : whisperchina

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "kl-bogel" group.
To post to this group, send email to kl-bogel@googlegroups.com
To subscribe or unsubscribe at http://groups.google.com.my/group/kl-bogel/subscribe
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/kl-bogel?hl=en
Sebarang email pertanyaan, hantar kepada abangmod@gmail.com

No comments:

Post a Comment