[kl-bogel] PANASSSS PANASSSS

SEBUAH vcd berbaur perkauman diedarkan kepada orang-orang Melayu di sebuah Karnival Satu Malaysia yang dianjurkan di Parit Raja, Batu Pahat Johor baru-baru ini. VCD tersebut sengaja menaikkan darah masyarakat Melayu khususnya terhadap kaum Cina. VCD ini dilihat sengaja menimbulkan kebencian orang-orang Melayu kepada kaum Cina.

Jelas sekali VCD ini berunsur hasutan, kerana dilihat ingin memecah belahkan masyarakat. Malah VCD ini seolah-olah mahukan peristiwa pergaduhan kaum besar-besaran 13 Mei 1969 berulang kembali.

Gerombolan songkok tinggi sengaja mencetuskan kemarahan masyarakat Melayu dengan cara menaburkan fitnah terhadap pentadbiran DAP yang bekerjasama di bawah Pakatan Rakyat. Jelas sekali Najib Tun Razak sudah berputus asa untuk meraih sokongan masyarakat cina kepada Barisan Nasional melihatkan sokongan masyarakat cina dalam PRN Sarawak dilihat cenderung kepada Pakatan Rakyat.

Dengan ini Kerajaan Sapu Malaysia kini memainkan sentimen bangsa dan agama mengharapkan sokongan 'solid' dari masyarakat Melayu. Kepada kaum Melayu semua, jangan terperdaya dengan taktik memecah belahkan masyarakat yang dijalankan oleh Barisan Nasional ini.

AMARAN! Pertumpahan darah boleh berlaku bila-bila masa sekiranya masyarakat Melayu tertipu dengan dakyah dan taktik jahat kerajaan untuk meraih kuasa. Berikut video yang dimaksudkan
.

Comments

Popular posts from this blog

[kl-bogel] Cikgu Zana

[kl-bogel] Rogol Cikgu Syikin

[kl-bogel] Pak Din Dusun