[kl-bogel] PAK AZIZ

Aku bekerja sebagai pembantu perawatan kesihatan yang dulunya disebut atendan kesihatan. Sudah lapan tahun aku bertugas di sebuah hospital di utara tanah air. Aku ditugaskan di Unit Kecemasan dan Kemalangan. Di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi di musim perayaan, banyaklah kemalangan berlaku. Kami yang bertugas sebagai atendan adalah barisan hadapan berhubung dengan pesakit.
Satu hari kira-kira jam 12 malam datang dengan lajunya sebuah ambulans dengan siren yang nyaring. Aku yang bertugas shift malam bergegas menghampiri ambulans bersedia membawa pesakit ke bilik rawatan. Aku lihat dilehernya telah dipakaikan neck collar iaitu alat bagi mencegah kecederaan pada leher. Oleh kerana tergesa-gesa aku tersalah pegang sewaktu mengangkat pesakit membuatkan beberapa tulang leher pesakit malah patah.
Keluarga pesakit telah menyaman pengarah hospital akibat kecuaianku. Tindakan pantas pengarah hospital dan pakar ortopedik maka kes ini dapat diselesaikan segera tanpa dibawa ke mahkamah. Aku telah diberi amaran keras dan sebagai hukuman aku telah dipindahkan ke bilik mayat. Sejak sebulan yang lalu aku bertugas bergilir mengikut shift.Dan kerana aku yang paling junior di situ maka selalunya aku mendapat shift malam. Waktu tugasku ialah pukul 10.00 malam hingga 7.00 pagi.
“Di kamar mayat awak boleh buat apa saja. Nak patahkan kaki pesakit pun tak ada yang saman.” Terngiang-ngiang di telingaku suara pengarah hospital yang agak kuat. Aku terdiam saja kerana menyadari kesilapanku tempoh hari.Dimana-mana hospital biasanya kamar mayat diletakkan di bahagian belakang kompleks hospital. Tak banyak orang yang berurusan di situ kecuali keluarga si mati yang ingin menuntut mayat ahli keluarga masing-masing. Itu pun biasanya pada sebelah siang.
Bersama kami atendan yang bertugas ialah seorang pengawal keselamatan.Mereka inipun bertugas ikut shift.
Jadi setiap masa dua orang yang bertugas di kamar mayat. Aku pun tak pasti untuk apa pengawal keselamatan dikamar mayat. Siapa sajalah yang akan mencuri mayat. Tapi bagi kami sekurang-kurangnya ada kawan untuk diajak berbual di kala sunyi terutama waktu malam.
Malam itu aku aku bertugas bersama Pak Aziz yang berusia 56 tahun. Dulu dia pemandu di sebuah jabatan kerajaan. Selepas bersara Pak Aziz menyertai syarikat kawalan keselamatan sebagai pengawal keselamatan. Pak Aziz yang ramah dan banyak pengalaman amat menyenangkan. Ada-ada saja ceritanya yang menarik mengisi masa menunggu yang amat membosankan.
Malam itu pukul 11.30 malam cuaca amat buruk. Mungkin sekarang musim tengkujuh maka hampir setiap hari hujan mencurah-curah beserta petir dan guruh. Aku dan Pak Aziz hanya duduk-duduk saja dalam kedinginan malam di sebuah bilik di hadapan bilik mayat.

“Malam-malam sejuk begini kena bertugas malam. Sepatutnya enak tidur dirumah dengan isteri.” Bersuara Pak Aziz. “Nasiblah Pak Aziz. Hanya kerana sedikit kesilapan saya dibuang ke sini.” Ujarku.
Berbeza dengan Pak Aziz dan kawan-kawannya, kami disediakan sebuah bilik kecil lengkap dengan katil dan perabot. Kami yang bertugas malam dibenarkan tidur di bilik yang disediakan berhampiran bilik mayat itu.
“Man, selama kau tidur di bilik itu tak ada gangguan ke? Aku dengar orang cerita di sini banyak yang kena usik.”
“Tak ada pula Pak Aziz. Mimpi biasa adalah.”
Sedang leka kami berbual tiba-tiba terdengar bunyi tapak kaki melangkah.
Kami memandang ke lorong redup yang mengarah ke tempat kami. Suara hentakan
kami kuat terdengar pada malam sepi.
“Siapa pula yang datang ke sini malam-malam.” Tanyaku.
Suara langkah makin kuat terdengar, perlahan-perlahan makin jelas sesosok tubuh berpakaian putih. Ternyata yang datang seorang gadis cantik berpakaian jururawat. Jururawat itu berjalan ke arah kami.
“Selamat malam bang,” sapanya pada kami dengan tersenyum manis.
“Buat apa dik malam-malam ke sini,” tanyaku.
“Doktor Unit A&E nak butir-butir mayat yang dibawa ke sini petang tadi.
Katanya perlu untuk buat post mortem esok pagi.”
“Esok tak boleh ke?” Tanyaku lagi.
“Doktor nak segera. Esok keluarga si mati nak tuntut mayat.”
“Cik ni baru ke di sini. Tak pernah tengok sebelum ni?” Tanyaku lagi,
kononnya supaya kelihatan ramah. Padahal bagiku seronok juga berbual dengan
jururawat muda di malam yang sunyi seperti malam ini.
“Ia bang, baru kelmarin bertukar ke sini.” Jawab jururawat tersebut dengan senyuman manis.
”Patutlah tak pernah jumpa. Saya kenal semua staf di sini. Kalau tak akrab pun sekurang-kurangnya pernah melihat wajah mereka,” aku bercerita ramah.
“Bahagian mana mayat di simpan bang?” tanya jururawat itu lagi.
“Bilik di hujung sana. Adik berani ke seorang diri. Kalau perlu teman saya boleh ikut sama.” Aku mempelawa bantuan.
“Tak apa bang, saya dah biasa. Dan lagi mereka dah mati apa yang boleh mereka buat. Lagipun saya dah pernah ke sana.”
Aku terkaku. Jururawat itu katanya dah biasa ke bilik itu. Tadi katanya baru kelmarin bertukar ke sini. Kalau dah biasa kenapa dia bertanya arah bilik mayat. Ataupun aku tersalah dengar. Biarkanlah. Jururawat itu beredar menuju ke bilik bahagian hujung dimana mayat disimpan.
Dia berjalan berlenggang. Lenggangannya sungguh menarik. Aku dan Pak Aziz terpesona.“Berani juga jururawat muda tu. Pak Aziz yang tua pun tak berani masuk bilik mayat seorang diri malam-malam begini.” Cerita Pak Aziz.
“Saya yang kerja di sini pun seram juga masuk bilik mayat malam-malam macam
ni. Meremang bulu tengkuk saya.” Kataku menyambung kata-kata Pak Aziz. Aku dan Pak Aziz menyambung kembali bercerita. Berborak pelbagai topik bagi menghilangkan rasa sunyi dan sejuk malam. Terdengar kembali bunyi tapak kaki makin mendekat. Aku dan Pak Aziz menoleh ke luar. Nampak jururawat muda tadi berjalan berlenggok ke arah kami.
“Dapat maklumat yang adik perlukan?” tanyaku.
“Dapat. Mudahlah kerja saya esok hari,” jawab jururawat itu dengan senyuman manis.
“Singgah dulu cik, boleh kita sembang-sembang,” pelawa Pak Aziz.
“Tak ganggu kerja abang berdua ke?” Jururawat muda itu bersuara lunak.
“Manalah ada kerja di tempat begini,” balasku.
“Okeylah tu, minta rokok sebatang. Sejuk malam ni,” minta jururawat muda.
“Pak Aziz, bagi cik adik ini sebatang rokok,” kataku kepada Pak Aziz.
Aku hairan juga melihat perempuan meminta rokok. Bagiku perempuan akan kelihatan kurang cantik kalau merokok. Tapi apa nak dihairankan zaman sekarang ni. Di kota-kota besar di Malaysia ni gadis-gadis remaja merokok bukan menjadi perkara luar biasa. Malah pelajar sekolah pun banyak yang berjinak-jinak dengan rokok.

Aku merangkul Cik Lina dari depan. Pak Aziz ikut serta dengan merangkul gadis tersebut dari belakang dan meramas-ramas dadanya yang masih tertutup seragam putih dan mengelus paha indahnya yang menggiurkan.
Cik Lina terus meronta, tapi sia-sia malah pakaiannya semakin tersingkap dan tudungnya terbuka. Kulit dada dan lehernya kelihatan putih bersih. Lama-lama perlawanan Cik Lina melemah, sentuhan-sentuhan pada daerah sensitifnya telah meruntuhkan pertahanannya. Birahinya bangkit dengan cepat apalagi suasananya sungguh dingin dengan hujan yang masih mencurah turun. Bulu tengkuk Cik Lina meremang merasakan sesuatu yang basah dan hangat di lehernya. Ternyata jaga tua itu sedang menjilati lehernya yang jenjang, lidah itu bergerak menyapu daerah itu sehingga menyebabkan tubuh Cik Lina menggeliat menahan nikmat. Mulut Cik Lina yang tadinya tertutup rapat-rapat kini mulai membuka. Lidah kasar Pak Aziz langsung menyerbu masuk ke mulut jururawat muda itu dan meraih lidahnya mengajaknya beradu lidah. Cik Lina pun membalasnya, lidahnya mulai saling jilat dengan lidah Pak Aziz, liur mereka saling tertukar.
Melihat Pak Aziz yang telah hot, aku mulai melucuti kancing bajunya dari atas, tanganku bergerak menyusup ke dalam bra Cik Lina. Sebaik saja tanganku berjumpa putingnya langsung aku main-mainkannya benda itu dengan geramnya.
Cik Lina kelihatan sudah tidak berdaya melawan, dia semakin pasrah membiarkan tubuhnya diteroka. Tanganku menjelajah semakin dalam, aku belai paha dalam gadis itu hingga menyentuh selangkangannya yang masih tertutup celana dalam.
“Kita ke dalam aja biar lebih uummph..” aku mengajak.
“Abang berdua jangan lebih-lebih. Kalau Pengarah Hospital tahu abang berdua boleh dipecat,” Cik Lina masih bersuara.
“Tak apalah Cik Lina, kita kan sama-sama seronok,” kataku memujuk.
Aku dan Pak Aziz memapah Cik Lina ke dalam bilik yang menempatkan sebuah katil bujang. Katil tersebut dikhaskan kepada atendan yang bertugas malam.
Pak Aziz yang tua itu nampak bersemangat. Baju, bra, seluar, seluar dalam dan tudung Cik Lina dibuka satu persatu.
Kemudian Pak Aziz berlutut di lantai, ditatapnya kemaluan jururawat muda itu yang ditumbuhi bulu-bulu yang lebat, bulu itu agaknya rajin dirawat karena bagian tepiannya terlihat rapi sehingga tidak lebat kemana-mana. Cik Lina dapat merasakan panasnya nafas jaga tua itu di daerah sensitifnya.

Aku mengagumi tetek kembar Cik Lina. Bukit kembar itu berukuran sedang sebesar kue pau dengan putingnya berwarna coklat. Aku memegang dan meramas lembut daging kenyal tersebut. Akhirnya aku mengulum puting keras tersebut.
“Aahh... jangan bang” desah Cik Lina ketika lidahku menelusuri gundukan buah
dadanya.
Lidahku bergerak liar menjilati seluruh payudara itu tanpa ada yang terlepas, setelah basah semua, aku nyonyot daging kenyal itu, puting mungil itu aku gigit-gigit dengan geramnya.
“Aahh... !” Tubuh Lina tiba-tiba tersentak dan mendesah lebih panjang ketika dirasakannya lidah panas Pak Aziz mulai menyentuh bibir vaginanya lalu menyusup masuk ke dalam. Bibirku kini merayau ke atas menciumi bibirnya, sambil tanganku tetap mengganyang payudaranya. Sementara di bawah sana, Pak Aziz makin membenamkan wajahnya di selangkangan Lina, lidahnya masuk makin dalam mengais-ngais liang kenikmatan jururawat muda itu menyebabkan Lina menggelinjang dan mengapitkan kedua paha mulusnya ke kepala Pak Aziz. Lina terpegun melihat lelaki tua itu sudah telanjang bulat dihadapannya,
tubuhnya kurus sehingga tulang rusuknya kelihatan di bawah kulitnya, namun demikian pelirnya yang sudah menegang itu agak besar dengan bulu-bulu yang
sebagian sudah beruban. Dia naik ke katil dan terus ke atas tubuh gadis itu,
wajah mereka saling bertatapan dalam jarak dekat. Pak Aziz begitu mengagumi
wajah cantik Lina, dengan bibir tipis yang merah merekah, hidung mancung,
dan sepasang mata indah yang nampak kuyu karena sedang menahan nafsu.
Aku masih terkial-kial dengan dada Lina, Pak Aziz nampaknya amat agresif.
Mereka berciuman dengan penuh gairah, Lina melingkarkan tangannya memeluk
tubuh tua Pak Aziz. Paha mulus jururawat muda itu terlihat jelas. Pak Aziz sudah lama tidak menikmati kehangatan tubuh wanita sejak isterinya putus haid sehingga dia amat bernafsu berciuman dan mengganyang tubuh Lina. Mendapat kesempatan bercinta dengan gadis seperti Lina bagaikan mendapat durian runtuh, belum pernah dia merasakan yang secantik ini, bahkan isterinya ketika muda pun tidak ada apa-apanya bila dibandingkan dengan jururawat muda di hadapannya.
Setelah lima minit berciuman sambil bergeselan tubuh dan meraba-raba, Pak
Aziz langsung tidak memberi peluang kepadaku. Sudahlah bahagian bawah Lima
dikuasinya, kini bahagian atas pula ingin dirampasnya. Akhirnya aku mengalah dan memberi peluang kepada Pak Aziz. Pak Aziz mecium bibir Lina sungguh lama dan amat bernafsu.
Pak Aziz mendaratkan ciumannya kali ini ke lehernya pula.

 

Comments

Popular posts from this blog

[kl-bogel] Cikgu Zana

[kl-bogel] Rogol Cikgu Syikin

[kl-bogel] Pak Din Dusun