Wednesday, May 11, 2011

[kl-bogel] Nikmatnya berpantat

Hello kengkawan… Ni aku nak cerita pengalaman aku buat ngan sorang minah ni. Aku sebenarnya bukan kenal pun dia ni.. Tapi one day tu aku pergi tengok wayang. Tapi mata seperti biasa melilau cari awek. So nampak le minah ni. Okey la.. nak kata cun sangat pun idak.. Buruk pun idak. Aku tak kisah punya. So aku saja pancing ajak dia tengok wayang, dia okey jer..

Dalam wayang tu tak yah ler aku nak cerita.. tangan ketam aku ni macam biasalah jalankan tanggungjawab yg telah diamanahkan. Habis tetek dia ngan puki dia aku raba. Tapi dari luar je lah. Aku dah stim giler.. minah tu pun stim gak tu. So aku ajak dia pergi rumah tumpangan dekat ngan wayang ni… walaupun cerita tak habis lagi, kitaorang blah. Lagipun mana concentrate tengok cerita kalau tangan dah merayap.

Masuk masuk jer bilik, aku terus peluk dia dari belakang and bawak dia ke katil. Aku baringkan dia dan terus tindih. Aku French kiss dia sepuas puas hati aku. Minah ni dah buat bunyi macam macam dah. Dia dari kat wayang tadi dah tak tahan dah tu. Aku pun sama gak tak tahan.. Tapi aku tahankan diri aku. Aku nak foreplay lama sikit ngan minah ni baru aku nak fuck dia.
Aku suka tengok minah mengerang menahan keasyikan. Aku stim kalau tengok perempuan stim.. Tu sebab aku kalau tengok cerita blue, tak suka yg ada background music, sebab nak dengar bunyi pompuan stim payah.

Sambil kiss dia, tangan aku merayap kat dada dia. Kali ni aku raba dari dalam. Aku bukak coli dia. Nasib baik dia pakai T-shirt. Senang nak masuk tangan aku ni.
Aku kalau bab meramas tetek ni nombor satu. Ganas nak mampus aku ramas tetek dia. Minah tu makin mengerang. Aku pun bukak t-shirt dia and seluar jeans dia sekali. Dia punya panties pun aku bukak sekali. Best jugak aku tengok bulu dia. Tak serabut sangat. Tapi minah ni tak virgin dah. Kalau tak takde le senang senang aku angkut.

Aku mula hisap tetek dia. Tapi sekejap jer.. Pelan pelan aku bawak kepala aku ke belly dia and then ke puki dia. Puki dia berair sampai dah kuyup. Aku jilat puki dia. Lagi mengerang dia. Aku sebenarnya dah tak tahan dah tapi sebab kegemaran melihat pompuan stim aku tahankan jugak.. Minah tu dah klimaks banyak kali dah. Dah terangkat rangkat bontot. Meraung dia suruh aku masukkan batang aku.

Aku pun tanggalkan seluar aku. Saja aku tayang batang aku yg keras ni kat dia. Aku tau dia dah idamkan sangat. Mata dia tadi tertutup menahan nikmat, terbukak sikit. Makin disuruhnya aku masukkan batang aku dalam puki dia. Tapi mana boleh tergesa gesa. Instead masukkan batang aku, aku korek dulu puki dia dengan jari aku. Merengek dia. Kaki dah terkangkang luas dah. Menanti jer. Kesian pulak aku tengok. So aku pun betulkan kedudukan dia and kangkang kaki dia dekat batang aku. Pelan pelan aku masukkan pelir aku. Minah tu memang dah tak tahan. Dia pun tolong hayunkan bontot dia. Aku bila dah fuck dia, rasa nikmat nak mampus.
Aku pun lajukan hayunan aku. Aku memang suka posisi laki kat atas ni. Tapi posisi ni buat cepat terpancut. So aku keluarkan batang aku and baring kat sebelah dia. Then aku suruh dia naik atas aku. Dia pun cepat cepat masukkan batang aku balik. Then hayunkan badan dia atas badan aku. Dia dah pandai buat sendiri so aku pun rileks je lar.

Lama jugak dia menghayun. Then aku bangun sikit and peluk dia sambil mulut aku kulum tetek dia. Aku pegang badan dia dan hayunkan laju sikit since aku sendiri dah tak tahan. Lepas tu aku baringkan dia balik dan kangkangkan kaki dia sebelum aku fuck dia. Kali ni aku dah tak bagi can dah, aku hayun laju laju sampai aku puas.
Aku sempat cabut batang aku sebelum aku pancutkan kat atas badan dia. Mata awek ni terus terpejam. Aku rasa dia penat. Aku pun letih jugak. Aku tertidur kejap. Bangun bangun awek tu ada lagi kat sebelah aku. Masih terlena. Aku stim balik. Takde foreplay dah kali ni, aku tarik kaki dia ke batang aku dan terus fuck dia sampai aku puas. Aku tak kira dia tengah tidur ke tak. Janji aku puas. Besok pagi baru kita orang blah dari situ. Malam tu aku fuck dia 3 kali . Puas betul.

 

No comments:

Post a Comment