Wednesday, May 11, 2011

[kl-bogel] Bersetubuh dengan awek baru

gua skarang form 3.benda in berlaku febuari 1998..macam ni..masa tu cuti skolah,gua pun lepak lah kat rumah...kakak gua ada pastu dia ajak member dia,,3 org perempuan.sorang bernama tengku..bla..bla..bla(nama sebenar takleh bagi ok)tapi kira kaya dan cun gila.lagi 2 orang kaya gak dan cun gak tapi yang si tengku ni lagi cun kira no1....tau....

pastu (kira nama tengku ni i panggil TG ok???)kira TG ni ada uncle yang banyak tape blue so dia pun curi lah 3 tape dan datang.dia bawak balak dia dan balak kakak ku pun ada lah so kira 2 member lagi tak bawak balak lah.i ajak 2 member laki i datang...so kami tengok lah...dah lama sikit gua tengok TG in meraba raba balak dia punya koteh...gua pun tau dia dah stim lah...balak dia dah tengok lama sikit nak blah pegi bowling dgn member...so gua rasa balak dia ni tak take care fasal awek dia lah..lagi lah gua suka.member kakaku dan kakaku dah naik stiim gila...kakaku bawak balak dia naik atas..gua tau lah apa dia nak buat..pastu gua stayje tak kacau......lama sikit gua tengok si TG ni basah skirtpendek dia gua dah tau lah ni mesti stim gila..takpe gua stay jeee......pastu gua tengok sorang member gua ni selambe je pegi meraba member kakak ku yang sorang tu...apalagi semua stim..

gua pun bangun dengan selambe.pegi kat TG dan menarik dia ke atas dan memberi isyarat kpd dia utk naik atas..dia pun dah stim gila ikut lah..tapi gua gentelmen gua dekat bilik ada semuabenda lah kira macam aircond.hi-fi, TV 30lebih inci,vcd dan semua lah so gua bawak dia naik bilik gua,bukak aircond dan masuk je dia terus lompat atas katil gua yang besar so gua tanya dia dia nak buat ke taknak?dia cakap dia dah gian betul dan tak tahan...gua cakap nanti balak dia marah??dia cakap balak dia macam ,,dia nak clash dgn balak dia,abis apalagi gua mula,gua kunci pintu dan mula french kiss dgn dia.whooh!!! lidah dia sedap..ummmhh,gua pun sementara french kiss takan nak duduk diam je gua meramas lah tetek dia,wfooh yanh ni lagi besar siuuutt,,,,,lama lama gua celup lah tangan gua bawah skirt dia,,basah siutt.ni mesti stimm gila.lama-lama dia cuba bukak seluar i.

i bagi lah...lepas 2 undies gua,dan terkeluarlah adik gua yang sungguh besar.dia suka,,dia cakap lagi besar drp balak dia punya,gua pun apalagi bukak lah baju-baju dia termasuk bra hitam dia dan undies guess? dia,kata org kaya!!!!dia pun mula kolom koteh gua,gua bagi lah ,,kira-kira 5 minit gua dah stim gila gua mula lah meghalakan koteh gua kpd cipap dia,,dia kata dia dah biasa so senang lah dah tak virgin...lama gak kami main kira-kira 20 minit,dalam 20 minit tu kitaorang tukar lah posisi,ada buat dogystyle,69 dll,past gua pun bagi lah dia tuala dan suruh dia mandi,tengok skirt dia basah kuyuup dgn air mazi so gua bagi dia t-shirt dgn seluar pendek gua,pastu gua tanya dia menyesal ke suka??dia kata takesah tapi dia risau pasal gua yang baru 15 thn,gua cakap no problem..pastu gua tanya dia nak couple tak??dia cakap bagi time utk dia sikit,so gua bagi lah time pastu lastmonth dia phone gua cakap dia dah ready dan skarang gua bercouple dgn seorang kakak yang berumur 18 thn..kami dah buat rasany dlm 3 kali bulan lepas dan bulan ni..gua skarang steady dgn dia

 

No comments:

Post a Comment